Siems Borrel

Ontdek onze pop-up bar met smaakvolle borrelplanken, perfect voor een gezellig samenzijn. Geniet van de heerlijke drankjes, lekkere hapjes en de vrolijke sfeer op jouw event. Cheers!
  • Sfeervolle pop-up bar
  • Heerlijke borrelplanken inbegrepen
  • Stel jouw assortiment samen
  • Vanaf 30 personen

Unieke bar

Onze pop-up bar verzekert de gasten van een zorgeloze ervaring. Wij verzorgen verkoelende dranken op een warme zomerdag en zorgen ervoor dat de drankjes worden geserveerd in mooi glaswerk. Laat het regelen van koelruimte en mooi glaswerk aan ons over en focus je op je gasten. Aan deze unieke bar kunnen jouw gasten een lekker drankje bestellen en staat er voor de verfrissing altijd fruitwater klaar.

Lokale speciaalbieren en Italiaanse wijnen

De pop-up bar biedt een scala aan heerlijke dranken, waaronder speciaalbieren van de lokale stadsbrouwerij DAVO , heerlijke wijnen uit de Puglia, bekend om zijn karaktervolle wijnen. Frisdranken zijn ook beschikbaar voor verfrissing. Als extraatjes zijn er opties voor een biertap, die de gasten voorziet van vers getapt bier, en voor koffie en thee, om aan ieders wens te voldoen.

Vriendelijke
bediening

Onze vriendelijke bediening staat garant voor een onvergetelijke ervaring. We zorgen voor opgeruimde tafels, zodat gasten zich kunnen concentreren op het moment, zonder afleiding van lege flesjes of glazen. Indien mogelijk bieden we zelfs tafelservice, zodat gasten zich volledig kunnen ontspannen. Dit alles is perfect te combineren met onze heerlijke borrel- en broodplanken, waardoor gasten kunnen genieten van een complete ervaring.

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen we Siems Borrel voor onze borrel reserveren?

Wat geweldig dat je interesse hebt in het boeken Siems borrel voor jullie feestje! Het reserveringsproces is eenvoudig en direct. Druk op de knop rechtsboven in je scherm.

Zodra je onze pop-up bar hebt gereserveerd, kun je uitkijken naar een buitengewone ervaring! We zorgen ervoor dat alles goed verloopt, waaronder het selecteren van de perfecte lokale speciaalbieren, Italiaanse wijnen en luxe borrelplanken die bij jouw smaak en voorkeuren passen. Ons doel is om jouw borrel tot in de puntjes te verzorgen, zodat jij en je gasten een onvergetelijke tijd hebben.

Absoluut! Bij ons draait alles om maatwerk en klanttevredenheid. We staan altijd open voor het aanpassen van ons assortiment aan lokale speciaalbieren, Italiaanse wijnen en borrelplanken om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Of je nu een bepaalde bierstijl in gedachten hebt of specifieke wijnen uit een bepaalde regio wilt proberen, wij bieden jou een smaakvolle ervaring.

Jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit! We streven ernaar om elk aspect van jouw borrel perfect te maken, van de dranken tot de borrelplanken. Ons ervaren team zal met enthousiasme en toewijding jouw gasten bedienen, zodat ze kunnen genieten van heerlijke lokale speciaalbieren, mooie wijnen en luxe borrelplanken in een gezellige en gastvrije sfeer. Met onze pop-up bar op jouw borrel kunnen je gasten zich verheugen op een smakelijke en onvergetelijke ervaring!

Vraag jouw event aan in 5 stappen

en ontvang een vrijblijvende offerte.

Joris
Joris
3 December 2023
Geweldig lekker en erg professioneel
Cristel Bultman
Cristel Bultman
1 Oktober 2023
Alleen maar lof!! Wat hebben wij en alle gasten op onze verjaardag genoten van heerlijk comfort food! Alleen maar blije, lachende gezichten en volle buiken. Alles was geregeld, ik hoefde nergens voor te zorgen. Fantastisch hoe producten uit de regio gebruikt worden voor dit heerlijke eten. Siemen, bedankt voor alles en de geweldige service! Ik zal het woord spreiden!!
Annemiek van Reenen
Annemiek van Reenen
23 September 2023
Heerlijk eten, geserveerd met een vrolijke lach, wat wil je nog meer?
Ralf van den Heuvel
Ralf van den Heuvel
19 September 2023
Ze kwamen keurig op de afgesproken tijd. Leuk in contact met de gasten en ons. Eten goed van smaak en kwaliteit.
Sid
Sid
16 September 2023
Mooie wagen, lekker eten en een heerlijk sfeertje!
Sanne Korf
Sanne Korf
16 September 2023
Hele leuke en sfeervolle foodtruck. We kregen een heerlijke en mooie borrelplank, vervolgens een erg lekker stoofpotje met deventerse ingrediënten. Erg leuk bedacht! 2 gastvrije en spontane jongens die het eten verzorgden. Heel erg tevreden! Echt een aanrader.
Paul Verburg
Paul Verburg
16 September 2023
Fijne bediening en lekker eten. Verschillende kleine menu's die je na elkaar kunt eten. Lekker, leuk en slim concept. Top!
alie abbink
alie abbink
16 September 2023
Vriendelijke/ enthousiaste bediening, keurig verzorgd en heerlijk !!!!!
Mathijs 1992
Mathijs 1992
2 September 2023
Sfeervol en professional, aanrader!
Koen en Ina Ramaker
Koen en Ina Ramaker
9 Augustus 2023
Voor onze verjaardagen hadden wij contact opgenomen met Siemen over de mogelijkheden. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en meegedacht. Op de avond zelf zijn ze ruim op tijd om in overleg alles op te bouwen. Tijdens het feest zijn Siemen, Patrick en vriend super gastvrij, waardoor wij terugkijken op een heel gezellig en geslaagd verjaardagsfeest. @therollingstews, nogmaals dank

In welke concepten ben je geïnteresseerd?