Siems Foodtrucks

Laat je verrassen door heerlijke gerechten, liefdevol bereid in onze foodtruck met een vleugje creativiteit. Een speciaal samengesteld seizoensmenu om van te genieten, waar je ook bent!
  • Authentieke foodtruck op jouw locatie
  • Zomer- of winterfeest opties
  • inclusief voorrijkosten
  • Vanaf 40 personen

Sfeervolle foodtrucks

Onze foodtrucks voegen een uniek culinair tintje toe aan jouw feest. Met verschillende thema’s die passen bij de tijd van het jaar bieden we voor elk wat wils. Onze foodtrucks creëren een heerlijke informele sfeer en stimuleren contact tussen de gasten die jij hebt uitgenodigd. Het is een heerlijke toevoeging die ervoor zorgt dat jouw gasten de mooiste herinneringen hebben aan jouw feest.

Kwalitatief eten

Seizoensgebonden en lokaal samengesteld eten brengt een rijke smaakervaring naar feesten. In de zomer verwennen we je met sappige Pulled pork, smaakvolle kipsaté en frisse salades zoals pasta- en aardappelsalade, alles huisgemaakt en met lokale ingrediënten. Verwarmende lekkernijen zoals Deventers stoofvlees, erwtensoep en pompoensoep serveren wij in de koude wintermaanden. Zo kies jij wat het beste bij je past.

Uitmuntende service

De service van Siems Foodtrucks staat centraal bij ons en dat betovert jouw feest met onze gastvrijheid. Ons vriendelijke personeel verwelkomt jouw gasten met een glimlach en snelle bediening. We adviseren over het menu om zo te zorgen voor de perfecte ervaring. Met aandacht voor detail creëren we memorabele momenten vol sfeer, lekker eten en goede service.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Siems Foodtruck voor mijn evenement reserveren?

Als je geïnteresseerd bent in het reserveren van onze foodtruck voor jouw speciale gelegenheid, dan ben je op de juiste plek! Via onderstaande knop kunnen jullie reserveren.

Zodra je onze foodtruck hebt gereserveerd, kun je uitkijken naar een heerlijke en zorgeloze ervaring! We werken nauw met je samen om alle details te regelen, zoals het menu, eventuele dieetwensen en de logistiek op de dag van het evenement. We zorgen ervoor dat jij en je gasten een geweldige zorgeloze tijd hebben. 

Absoluut! Bij Siems Foodtrucks draait alles om maatwerk en klanttevredenheid. We staan altijd open voor het aanpassen van ons menu om aan jouw specifieke voorkeuren en behoeften te voldoen. Of je nu een bepaald thema hebt voor je evenement of specifieke gerechten in gedachten hebt, we zullen ons best doen om aan jouw verwachtingen te voldoen en een onvergetelijke ervaring te bieden. Ook voor vegetariërs is er genoeg aanbod.

Voor Siems is jouw tevredenheid onze topprioriteit! We streven ernaar om elk aspect van jouw evenement perfect te maken, van het menu tot de service. Ons ervaren team zal met enthousiasme en toewijding jouw gasten bedienen, zodat ze kunnen genieten van heerlijk eten in een gezellige sfeer. Met onze foodtruck op jouw evenement kunnen je gasten zich verheugen op een smakelijke en plezierige ervaring die ze niet snel zullen vergeten!

Vraag jouw event aan in 5 stappen

en ontvang een vrijblijvende offerte.

Joris
Joris
3 December 2023
Geweldig lekker en erg professioneel
Cristel Bultman
Cristel Bultman
1 Oktober 2023
Alleen maar lof!! Wat hebben wij en alle gasten op onze verjaardag genoten van heerlijk comfort food! Alleen maar blije, lachende gezichten en volle buiken. Alles was geregeld, ik hoefde nergens voor te zorgen. Fantastisch hoe producten uit de regio gebruikt worden voor dit heerlijke eten. Siemen, bedankt voor alles en de geweldige service! Ik zal het woord spreiden!!
Annemiek van Reenen
Annemiek van Reenen
23 September 2023
Heerlijk eten, geserveerd met een vrolijke lach, wat wil je nog meer?
Ralf van den Heuvel
Ralf van den Heuvel
19 September 2023
Ze kwamen keurig op de afgesproken tijd. Leuk in contact met de gasten en ons. Eten goed van smaak en kwaliteit.
Sid
Sid
16 September 2023
Mooie wagen, lekker eten en een heerlijk sfeertje!
Sanne Korf
Sanne Korf
16 September 2023
Hele leuke en sfeervolle foodtruck. We kregen een heerlijke en mooie borrelplank, vervolgens een erg lekker stoofpotje met deventerse ingrediënten. Erg leuk bedacht! 2 gastvrije en spontane jongens die het eten verzorgden. Heel erg tevreden! Echt een aanrader.
Paul Verburg
Paul Verburg
16 September 2023
Fijne bediening en lekker eten. Verschillende kleine menu's die je na elkaar kunt eten. Lekker, leuk en slim concept. Top!
alie abbink
alie abbink
16 September 2023
Vriendelijke/ enthousiaste bediening, keurig verzorgd en heerlijk !!!!!
Mathijs 1992
Mathijs 1992
2 September 2023
Sfeervol en professional, aanrader!
Koen en Ina Ramaker
Koen en Ina Ramaker
9 Augustus 2023
Voor onze verjaardagen hadden wij contact opgenomen met Siemen over de mogelijkheden. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en meegedacht. Op de avond zelf zijn ze ruim op tijd om in overleg alles op te bouwen. Tijdens het feest zijn Siemen, Patrick en vriend super gastvrij, waardoor wij terugkijken op een heel gezellig en geslaagd verjaardagsfeest. @therollingstews, nogmaals dank

In welke concepten ben je geïnteresseerd?