Siems Catering

Geef jij binnenkort een feestje en wil je graag zeker zijn van heerlijke verser gerechten? Kijk dan niet verder. Wij zijn gespecialiseerd in seizoensgebonden catering.
  • Heerlijk eten gemaakt met lokale ingrediënten
  • Buffettafel en disposables / servies inbegrepen
  • Bepaal zelf jouw menu
  • v.a. 20 personen

Perfecte smaken

Onze catering concepten bestaan uit heerlijke gerechten, zorgvuldig samengesteld voor een onvergetelijke ervaring. Elk gerecht is altijd bereid met verse en lokale ingrediënten. Wat de gelegenheid ook is, wij zorgen ervoor dat jij en jouw gasten onbeperkt kunnen genieten van onze concepten.

Op welke locatie dan ook

Door onze veelzijdige catering concepten strekken we ons inmiddels uit tot bijna elke te bedenken locatie, van achtertuinen tot de bovenste verdiepingen van flats of kantoorgebouwen. Met onze passie en flexibiliteit leveren we altijd verse gerechten en een onvergetelijke ervaring,

Service van het huis

Siems catering is altijd inclusief toegewijde medewerker(s) die elk gerecht ter plaatse vers opdient. Dit zorgt voor een perfecte samenkomst van elk gerecht. Alle afwas? Die nemen wij met ons mee terug, zo jij hoeft jij je nergens meer druk over te maken, en laat je het (vuile) werk aan ons over 😉

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen we Siems Catering boeken voor ons evenement?
Geweldig dat jullie interesse hebben in onze cateringdiensten! Het boeken van Siems Catering is eenvoudig. Jullie kunnen contact met ons opnemen via het formulier op onze website of door een e-mail te sturen met alle details over jullie evenement, zoals de datum, locatie en het aantal verwachte gasten. We zullen snel reageren om alle details te bespreken en jullie reservering te bevestigen.
Zodra jullie Siems Catering hebben geboekt, kunnen jullie uitkijken naar een culinaire ervaring om nooit te vergeten! We zullen nauw met jullie samenwerken om alle details te regelen, waaronder het menu, dieetwensen en eventuele speciale verzoeken die jullie hebben. Ons doel is om jullie gasten te verrassen met heerlijke gerechten en uitstekende service.
Absoluut! Bij Siems Catering staat maatwerk centraal. We begrijpen dat elk evenement uniek is, daarom staan we open voor het aanpassen van ons cateringmenu aan jullie specifieke voorkeuren en wensen. Of jullie nu een bepaald type keuken willen of specifieke gerechten in gedachten hebben, we zullen ons best doen om aan jullie verwachtingen te voldoen en een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Ook voor vegetariers is er genoeg aanbod.
Als eigenaar van Siems Catering is jullie tevredenheid onze hoogste prioriteit! We streven ernaar om elk aspect van jullie evenement perfect te maken, van het bereiden van de gerechten tot de presentatie op locatie. Ons ervaren team van cateringprofessionals zal met enthousiasme en toewijding jullie gasten bedienen, zodat zij kunnen genieten van heerlijk eten en een onvergetelijke ervaring. Met Siems Catering kunnen jullie vol vertrouwen uitkijken naar een smaakvol en geslaagd evenement!

Vraag jouw event aan in 5 stappen

en ontvang een vrijblijvende offerte.

Joris
Joris
3 December 2023
Geweldig lekker en erg professioneel
Cristel Bultman
Cristel Bultman
1 Oktober 2023
Alleen maar lof!! Wat hebben wij en alle gasten op onze verjaardag genoten van heerlijk comfort food! Alleen maar blije, lachende gezichten en volle buiken. Alles was geregeld, ik hoefde nergens voor te zorgen. Fantastisch hoe producten uit de regio gebruikt worden voor dit heerlijke eten. Siemen, bedankt voor alles en de geweldige service! Ik zal het woord spreiden!!
Annemiek van Reenen
Annemiek van Reenen
23 September 2023
Heerlijk eten, geserveerd met een vrolijke lach, wat wil je nog meer?
Ralf van den Heuvel
Ralf van den Heuvel
19 September 2023
Ze kwamen keurig op de afgesproken tijd. Leuk in contact met de gasten en ons. Eten goed van smaak en kwaliteit.
Sid
Sid
16 September 2023
Mooie wagen, lekker eten en een heerlijk sfeertje!
Sanne Korf
Sanne Korf
16 September 2023
Hele leuke en sfeervolle foodtruck. We kregen een heerlijke en mooie borrelplank, vervolgens een erg lekker stoofpotje met deventerse ingrediënten. Erg leuk bedacht! 2 gastvrije en spontane jongens die het eten verzorgden. Heel erg tevreden! Echt een aanrader.
Paul Verburg
Paul Verburg
16 September 2023
Fijne bediening en lekker eten. Verschillende kleine menu's die je na elkaar kunt eten. Lekker, leuk en slim concept. Top!
alie abbink
alie abbink
16 September 2023
Vriendelijke/ enthousiaste bediening, keurig verzorgd en heerlijk !!!!!
Mathijs 1992
Mathijs 1992
2 September 2023
Sfeervol en professional, aanrader!
Koen en Ina Ramaker
Koen en Ina Ramaker
9 Augustus 2023
Voor onze verjaardagen hadden wij contact opgenomen met Siemen over de mogelijkheden. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en meegedacht. Op de avond zelf zijn ze ruim op tijd om in overleg alles op te bouwen. Tijdens het feest zijn Siemen, Patrick en vriend super gastvrij, waardoor wij terugkijken op een heel gezellig en geslaagd verjaardagsfeest. @therollingstews, nogmaals dank

In welke concepten ben je geïnteresseerd?