Siems Weddings

Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor jullie bruiloft. Van klassieke tot hippe bruiloften. Foodtrucks, gangen diners, open bars, grote stretchtenten op jullie speciale locatie.
  • Klassiek of hip
  • Alles op maat
  • Foodtrucks of gangendiners
  • Vanaf 50 personen

Jullie bruiloft,
jullie wensen

Bij het organiseren van een bruiloft streven we naar perfectie, waarbij elke wens van het bruidspaar centraal staat. We bieden een uitgebreide service die zich uitstrekt van planning tot uitvoering. Of het nu gaat om het selecteren van de perfecte locatie, het samenstellen van het menu, het regelen van entertainment, of zelfs het kleinste detail, wij gaan zo ver als onze klanten willen. Ons doel is om de droombruiloft werkelijkheid te laten worden, met onvergetelijke momenten voor het bruidspaar en hun gasten.

Lokale producten en diensten

Bij het organiseren van jullie bruiloft werken we samen met lokale partners om zo kwaliteit en duurzaamheid te borgen. We maken gebruik van lokale producten en leveranciers, zo werken we samen met DAVO, de lokale bierbrouwerij, en halen we al ons vlees bij de keurslager uit ons dorp.

Ervaren mensen

Onze ervaren bruiloftsplanners coördineren niet alleen elk aspect van uw speciale dag, maar werken ook nauw samen met ons team van uitvoerend personeel. Van bedienend personeel tot samenwerkingspartner, elk onderdeel is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat jullie optimaal kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven.

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen we Siems Weddings boeken voor onze speciale dag?

Wat geweldig dat jullie interesse hebben in onze bruiloftsservice voor jullie grote dag! Het boeken van onze service is eenvoudig. Neem contact met ons op via het formulier op onze website of stuur ons een e-mail met alle details over jullie bruiloft, zoals de datum, locatie en het aantal verwachte gasten. We zullen snel reageren om alle details te bespreken en jullie reservering te bevestigen.

Zodra jullie onze bruiloftsservice hebben geboekt, kunnen jullie uitkijken naar een onvergetelijke ervaring! We zullen nauw met jullie samenwerken om alle details te regelen, waaronder de decoraties, het menu, en eventuele speciale verzoeken die jullie hebben. Ons doel is om jullie droombruiloft werkelijkheid te laten worden, waarbij we elk aspect met zorg en aandacht behandelen.

Absoluut! Bij ons staat maatwerk centraal. We begrijpen dat elke bruiloft uniek is, daarom staan we open voor het aanpassen van ons bruiloftsarrangement aan jullie specifieke voorkeuren en wensen. Of jullie nu een bepaald thema hebben of speciale culinaire verzoeken, we zullen ons best doen om aan jullie verwachtingen te voldoen en een bruiloft te creëren die perfect bij jullie past.

Als eigenaar van Siems Weddings is jullie tevredenheid onze hoogste prioriteit! We streven ernaar om elk aspect van jullie bruiloft perfect te maken, van de planning tot de uitvoering op de grote dag zelf. Ons ervaren team zal met enthousiasme en toewijding jullie gasten bedienen, zodat zij kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring die past bij de liefde en vreugde van jullie speciale dag. Met onze bruiloftsservice kunnen jullie vol vertrouwen uitkijken naar een prachtige en betoverende bruiloft!

Vraag jouw event aan in 5 stappen

en ontvang een vrijblijvende offerte.

Joris
Joris
3 December 2023
Geweldig lekker en erg professioneel
Cristel Bultman
Cristel Bultman
1 Oktober 2023
Alleen maar lof!! Wat hebben wij en alle gasten op onze verjaardag genoten van heerlijk comfort food! Alleen maar blije, lachende gezichten en volle buiken. Alles was geregeld, ik hoefde nergens voor te zorgen. Fantastisch hoe producten uit de regio gebruikt worden voor dit heerlijke eten. Siemen, bedankt voor alles en de geweldige service! Ik zal het woord spreiden!!
Annemiek van Reenen
Annemiek van Reenen
23 September 2023
Heerlijk eten, geserveerd met een vrolijke lach, wat wil je nog meer?
Ralf van den Heuvel
Ralf van den Heuvel
19 September 2023
Ze kwamen keurig op de afgesproken tijd. Leuk in contact met de gasten en ons. Eten goed van smaak en kwaliteit.
Sid
Sid
16 September 2023
Mooie wagen, lekker eten en een heerlijk sfeertje!
Sanne Korf
Sanne Korf
16 September 2023
Hele leuke en sfeervolle foodtruck. We kregen een heerlijke en mooie borrelplank, vervolgens een erg lekker stoofpotje met deventerse ingrediënten. Erg leuk bedacht! 2 gastvrije en spontane jongens die het eten verzorgden. Heel erg tevreden! Echt een aanrader.
Paul Verburg
Paul Verburg
16 September 2023
Fijne bediening en lekker eten. Verschillende kleine menu's die je na elkaar kunt eten. Lekker, leuk en slim concept. Top!
alie abbink
alie abbink
16 September 2023
Vriendelijke/ enthousiaste bediening, keurig verzorgd en heerlijk !!!!!
Mathijs 1992
Mathijs 1992
2 September 2023
Sfeervol en professional, aanrader!
Koen en Ina Ramaker
Koen en Ina Ramaker
9 Augustus 2023
Voor onze verjaardagen hadden wij contact opgenomen met Siemen over de mogelijkheden. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en meegedacht. Op de avond zelf zijn ze ruim op tijd om in overleg alles op te bouwen. Tijdens het feest zijn Siemen, Patrick en vriend super gastvrij, waardoor wij terugkijken op een heel gezellig en geslaagd verjaardagsfeest. @therollingstews, nogmaals dank

In welke concepten ben je geïnteresseerd?