Siems Lunch

Maak van elke lunch een speciaal moment met onze verrukkelijke gerechten, vers en met liefde bereid. Ons geheim? Passie voor smaak en aandacht voor detail. Klik hier!
  • Verzorgde lunch voor elke gelegenheid
  • Van basis tot super de luxe
  • Extra: Koffie, thee, sappen.
  • v.a. 20 personen

Verse ingrediënten

Bij Siems Lunch gebruiken we verse, lokale ingrediënten voor smaakvolle gerechten. Ons brood wordt vers gebakken door de lokale bakkerij, waardoor elke hap heerlijk smaakt. We vinden het belangrijk om gebruik te maken van de allerbeste kwaliteit bij ons in de buurt.

Van basis tot super de luxe

Bij Siems Lunch bieden we diverse lunchopties aan. Onze basislunch omvat heerlijke soep, een broodje oude kaas en hummus. Voor een luxere ervaring kunt u kiezen uit broodjes brie, carpaccio of zalm. Voor de ultieme verwennerij hebben we het superdeluxe assortiment met broodje burrata, Italiaanse coppa en garnaal.

Op locatie geleverd

Siems Lunch biedt handige bezorging op locatie inclusief drankjes, zonder afwas of plastic. Ontdek ons gevarieerde menu, van eenvoudig tot luxe. Laat je lunch leveren op locatie of kies voor extra sfeer en laat het ons volledig verzorgen. Maak het zo gek als je zelf wilt.

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen we Siems Lunch boeken voor onze lunchgelegenheid?
Fantastisch dat jullie geïnteresseerd zijn in onze lunchservice! Het boeken van Siems Lunch is eenvoudig. Jullie kunnen contact met ons opnemen via het formulier op onze website of door een e-mail te sturen met alle details over jullie lunchgelegenheid, zoals de datum, locatie en het aantal verwachte gasten. We zullen snel reageren om alle details te bespreken en jullie reservering te bevestigen.

Zodra jullie Siems Lunch hebben geboekt, kunnen jullie uitkijken naar een heerlijke lunchervaring! We werken nauw met jullie samen om alle details te regelen, waaronder het menu, dieetwensen en eventuele speciale verzoeken die jullie hebben. Ons doel is om jullie gasten te verrassen met smaakvolle gerechten en uitstekende service.

Absoluut! Bij Siems Lunch staat maatwerk centraal. We begrijpen dat elke lunchgelegenheid uniek is, daarom staan we open voor het aanpassen van ons lunchmenu aan jullie specifieke voorkeuren en wensen. Of jullie nu een bepaald type gerecht willen of specifieke dieetbeperkingen hebben, we zullen ons best doen om aan jullie verwachtingen te voldoen en een heerlijke lunchervaring te bieden. Ook voor vegetariërs is er genoeg aanbod.

Siems heeft jullie tevredenheid als hoogste prioriteit! We streven ernaar om elk aspect van jullie lunchgelegenheid perfect te maken, van de bereiding van de gerechten tot de presentatie op locatie. Ons ervaren team van lunchprofessionals zal met enthousiasme en toewijding jullie gasten bedienen, zodat zij kunnen genieten van heerlijke gerechten en een aangename lunchervaring. Met Siems Lunch kunnen jullie vol vertrouwen uitkijken naar een geslaagde lunchgelegenheid!

Vraag jouw event aan in 5 stappen

en ontvang een vrijblijvende offerte.

Joris
Joris
3 December 2023
Geweldig lekker en erg professioneel
Cristel Bultman
Cristel Bultman
1 Oktober 2023
Alleen maar lof!! Wat hebben wij en alle gasten op onze verjaardag genoten van heerlijk comfort food! Alleen maar blije, lachende gezichten en volle buiken. Alles was geregeld, ik hoefde nergens voor te zorgen. Fantastisch hoe producten uit de regio gebruikt worden voor dit heerlijke eten. Siemen, bedankt voor alles en de geweldige service! Ik zal het woord spreiden!!
Annemiek van Reenen
Annemiek van Reenen
23 September 2023
Heerlijk eten, geserveerd met een vrolijke lach, wat wil je nog meer?
Ralf van den Heuvel
Ralf van den Heuvel
19 September 2023
Ze kwamen keurig op de afgesproken tijd. Leuk in contact met de gasten en ons. Eten goed van smaak en kwaliteit.
Sid
Sid
16 September 2023
Mooie wagen, lekker eten en een heerlijk sfeertje!
Sanne Korf
Sanne Korf
16 September 2023
Hele leuke en sfeervolle foodtruck. We kregen een heerlijke en mooie borrelplank, vervolgens een erg lekker stoofpotje met deventerse ingrediënten. Erg leuk bedacht! 2 gastvrije en spontane jongens die het eten verzorgden. Heel erg tevreden! Echt een aanrader.
Paul Verburg
Paul Verburg
16 September 2023
Fijne bediening en lekker eten. Verschillende kleine menu's die je na elkaar kunt eten. Lekker, leuk en slim concept. Top!
alie abbink
alie abbink
16 September 2023
Vriendelijke/ enthousiaste bediening, keurig verzorgd en heerlijk !!!!!
Mathijs 1992
Mathijs 1992
2 September 2023
Sfeervol en professional, aanrader!
Koen en Ina Ramaker
Koen en Ina Ramaker
9 Augustus 2023
Voor onze verjaardagen hadden wij contact opgenomen met Siemen over de mogelijkheden. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en meegedacht. Op de avond zelf zijn ze ruim op tijd om in overleg alles op te bouwen. Tijdens het feest zijn Siemen, Patrick en vriend super gastvrij, waardoor wij terugkijken op een heel gezellig en geslaagd verjaardagsfeest. @therollingstews, nogmaals dank

In welke concepten ben je geïnteresseerd?