Foodtruck-Deventer header foto

Foodtruck Deventer

Wij snappen als geen ander dat je graag goed voor je gasten wilt zorgen als je iets gaat organiseren. Ben je bijna jarig? Ga je misschien trouwen? Of wil je graag op zakelijk gebied mensen laten samenkomen? Wat de reden ook is, we willen allemaal hetzelfde resultaat: een geweldige herinnering maken! Als ervaren cateraars en meedenkende conceptontwikkelaars leveren wij een prachtig foodtruck concept op locatie. We zien daarom graag jouw evenement ideeën tegemoet!

Reserveer snel jouw datum

Laat ons weten hoe jij jouw evenement voor je ziet en wat wij hier voor jou in kunnen betekenen. Wil je graag lekker eten voor je gasten? Check! Wil je voor iedereen genoeg te drinken hebben? Check! Wil je graag een gezellige aankleding? Check! Nog andere wensen? Laat ons gerust weten waar we jou bij kunnen helpen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat jouw feest op rolletjes gaat lopen. We hebben al heel veel geweldige mensen ontmoet en daarmee bij mogen dragen aan de meest uiteenlopende en spectaculaire feesten. We zijn dankbaar voor alle mooie projecten waar we ons steentje aan hebben bijgedragen en we kijken uit naar alle gave opdrachten die op ons pad gaan komen. Wil jij graag deze foodtruck uit Deventer op jouw evenement? Neem dan snel contact op om de mogelijkheden te bespreken en jouw datum te reserveren. Ook kan je hieronder verder lezen waar je alvast over na kunt denken, zo kom je sowieso goed-beslagen-ten-ijs! 

Foodtruck voor Deventer skyline
Foodtruck voor Deventer skyline
Foodtruck voor Deventer skyline met uitschuifbar
Foodtruck met uitschuifbar
Foodtruck voor Deventer skyline met opgezette bar
Foodtruck met pop-upbar

Aandachtspunten boeken foodtruck Deventer

Hoelang duurt het evenement?

Hiermee hoeft je natuurlijk niet op de minuut af te bepalen hoelang het gaat duren. Wij hebben in ieder geval nog nooit iemand met een stopwatch bij de ingang zien staan. Hiermee bedoelen we dat het goed is om te bepalen hoeveel eten en drinken er handig is om te bestellen. Wanneer je bijvoorbeeld rekening houdt met 1 maaltijd per persoon, maar het evenement duur een halve dag, dan zal iedereen met een hongerig gevoel naar huis gaan. In zo’n situatie was het bijvoorbeeld beter geweest om ook een tweede maaltijd beschikbaar te stellen of meerdere kleine hapjes te regelen Andersom geldt hetzelfde. Als jouw evenement twee uurtjes duurt, maar je hebt genoeg eten om iedereen plus zijn/haar familie te voorzien van eten voor een week… Hierom is het altijd goed om advies te vragen aan een van onze experts die jou hierbij kan ondersteunen.

Hoeveel gasten verwacht je?

Vaak zien we in de aanloop naar een evenement toe dat de gastenlijst wijzingen doorkrijgt. Heel normaal natuurlijk, want planningen schuiven nou eenmaal. Tot aan aantal weken van tevoren kan je bij ons altijd je planning nog wijzigen. Hierbij zijn wel een aantal dingen goed om te weten:

  1. Om alle gasten van onze heerlijke recepten te kunnen voorzien, moeten we de ingrediënten vers inkopen. Zodra dit is gebeurd, kunnen er altijd méér, maar niet minder gasten op de gastenlijst komen te staan. We kunnen immers altijd nog een keer extra inkopen doen, maar boodschappen teruggeven aan de winkel lukt helaas in de meeste gevallen niet.
  2. De hoeveelheid gasten bepaald natuurlijk ook de hoeveelheid eten en drinken die meegenomen moet worden. Dit moet natuurlijk allemaal vervoerd worden. De capaciteit hiervan moet goed aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan één van de grote koelwagens waar we de ingrediënten en maaltijden vers in kunnen vervoeren wanneer je bijvoorbeeld voor een groot feest kiest in plaats van een kleinschalige bijeenkomst.

Van welke services wil je gebruik maken?

Wij hebben door de jaren heen al heel veel verschillende type evenementen gezien en daarbij ook heel veel verschillende type klanten! Zo heeft ook elke type klant andere wensen en behoeftes. Hierop hebben wij ons assortiment zoveel mogelijk geprobeerd aan te passen, zodat iedereen een aansluiting kan vinden tijdens de organisatie. Zo kan je naast het huren van de foodtruck ook verschillende bijpassende concepten kiezen. Denk bijvoorbeeld aan ons zomer- of winter concept! Dit kan je nog verder uitbreiden met volledige maaltijd, hapjes, drankenbar, desserts, aankleding, toiletten en alle andere regelzaken die jij je kunt bedenken. Geef vooral bij ons aan wat je graag allemaal wilt organiseren en dan denken we graag met je mee. Start hieronder jouw aanvraag voor onze foodtruck uit Deventer!

Vraag jouw event aan in 5 stappen

en ontvang een vrijblijvende offerte.

Joris
Joris
3 December 2023
Geweldig lekker en erg professioneel
Cristel Bultman
Cristel Bultman
1 Oktober 2023
Alleen maar lof!! Wat hebben wij en alle gasten op onze verjaardag genoten van heerlijk comfort food! Alleen maar blije, lachende gezichten en volle buiken. Alles was geregeld, ik hoefde nergens voor te zorgen. Fantastisch hoe producten uit de regio gebruikt worden voor dit heerlijke eten. Siemen, bedankt voor alles en de geweldige service! Ik zal het woord spreiden!!
Annemiek van Reenen
Annemiek van Reenen
23 September 2023
Heerlijk eten, geserveerd met een vrolijke lach, wat wil je nog meer?
Ralf van den Heuvel
Ralf van den Heuvel
19 September 2023
Ze kwamen keurig op de afgesproken tijd. Leuk in contact met de gasten en ons. Eten goed van smaak en kwaliteit.
Sid
Sid
16 September 2023
Mooie wagen, lekker eten en een heerlijk sfeertje!
Sanne Korf
Sanne Korf
16 September 2023
Hele leuke en sfeervolle foodtruck. We kregen een heerlijke en mooie borrelplank, vervolgens een erg lekker stoofpotje met deventerse ingrediënten. Erg leuk bedacht! 2 gastvrije en spontane jongens die het eten verzorgden. Heel erg tevreden! Echt een aanrader.
Paul Verburg
Paul Verburg
16 September 2023
Fijne bediening en lekker eten. Verschillende kleine menu's die je na elkaar kunt eten. Lekker, leuk en slim concept. Top!
alie abbink
alie abbink
16 September 2023
Vriendelijke/ enthousiaste bediening, keurig verzorgd en heerlijk !!!!!
Mathijs 1992
Mathijs 1992
2 September 2023
Sfeervol en professional, aanrader!
Koen en Ina Ramaker
Koen en Ina Ramaker
9 Augustus 2023
Voor onze verjaardagen hadden wij contact opgenomen met Siemen over de mogelijkheden. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en meegedacht. Op de avond zelf zijn ze ruim op tijd om in overleg alles op te bouwen. Tijdens het feest zijn Siemen, Patrick en vriend super gastvrij, waardoor wij terugkijken op een heel gezellig en geslaagd verjaardagsfeest. @therollingstews, nogmaals dank

In welke concepten ben je geïnteresseerd?